Terug naar projecten

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn in recentere jaren erg in populariteit toegenomen. Eerder werden kunststof kozijnen over het algemeen nog minder mooi bevonden dan houten kozijnen, maar dit is tegenwoordig anders.

Voordelen kunststof kozijnen

Er zijn veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn erg milieu-vriendelijk en zijn grotendeels recyclebaar. Ook gaat het materiaal erg lang mee, tot wel 50 jaar. Kunststof vergt minder onderhoud, en isoleert zowel voor warmte als geluid. Ook zijn er kunststof kozijnen met houtnerf beschikbaar voor als u toch de look en feel van hout wilt behouden.

Nadelen kunststof kozijnen

Tegenover het groot aantal voordelen van kunststof tegen houten kozijnen zijn er ook een aantal nadelen, kunststof kozijnen zijn bijvoorbeeld niet over te schilderen en is het materiaal moeilijker te repareren.

Installatie kunststof kozijnen

Bouwbedrijf Zweers is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van kunststof en houten kozijnen in Goor en in de Hof van Twente. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen met het contactformulier hieronder, of te bellen met (06 53 76 84 61).